20 Ağustos 2011 Cumartesi

Akrep Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

Akrep burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Size danışanları sevgiyle kucaklıyor, elinizden geleni yapıyorsunuz. Önemli projenizin sonuna geldiniz. Yarattığınız bu güzellik size ayrıcalık kazandı-racak. İçinizdeki huzuru herkesle paylaşıyorsunuz.

Akrep burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kendinizi güçlü hissedeceğiniz bugün , normalde zorlukla halledebildiğiniz işlerinizi rahatlıkla yerine getirebileceksiniz. Bugün normalden fazla olan enerjinizi dikkatli kullanmalı ve kendinizi fazla yormamalısınız. Aksi takdirde sağlık sorununuz nüksedebilir. Akşam saatlerini dinlenerek geçirmenizde fayda var.

Aşk Yaşamı : Aşk hayatınızda bugün genel bir rahatlama hissedeceksiniz. İlginizi çekecek yeni insanlarla tanışabilir yeni konularla ilgilenebilirsiniz. Çevrenizdeki olaylara çok fazla dikkat etmeyeceksiniz ve bazı ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz.

İş Yaşamı : İşyerinizde beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani gelişmeler duygusal gerilime girmenize neden olabilir. Sakinlikle öfke arasında gel gitler yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi iş konusunda yeni kararlar almamalısınız.

Para Durumu: Parasal konularda bugün dikkatsiz davranabilirisiniz ve bu durum size bir huzursuzluk verebilir ve özgüveninizin kaybolmasına sebep olabilir.

Dikkat: Olaylar karşısında fazlaca etkilenmeye yatkınsınız ve olaylara duygusal tepkiler verebilirsiniz. Sağlıklı kararlar almakta zorlanabilir ve konuları yavaş düşünebilirsiniz.

Akrep burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Kendinizi denetlemekten vazgeçin ve duygusal konularda daha esnek olmayı deneyin. Her an tetikte olmak,sinirlerinizi geriyor. İnatçı yapınızı bilenler, bu konuda size farklı yorumlar getirebilir. Kariyerinizle ilgili çeşitli beklentiler içindesiniz. Fakat bazı engellemeler ile karşılaşmanız moralinizi bozmamalı.


Akrep Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder