18 Ağustos 2011 Perşembe

Başak Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Ortaklaşa para konuları hayatınıza tatsız sürprizler getiriyor. Biraz temkinli olmanız ve ortağın para durumuna karşı önlem almanız gerekebilir. Sizi bağlayacak bazı gelişmeleri şimdiden öngörmelisiniz. Ortak harcamaların artabileceği şartlar kaynaklarınıza yönelik risk oluşturabilir. Bu dönem kendi sınırlarınızı korumanız önem kazanıyor.

Başak burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Rahatlamak için yarım kalmış işlerinizi bitirmenizde yarar var. Yalnız olanlar ileriki günlerde uzun süreli bir beraberliğe adım atacaklar. Bir müddet sonra hiç ummadığınız bir yerden elinize bir miktar para geçecek.

Başak burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün işlerinizin çokluğu sizi moral olarak çöküntüye uğratabilir. Bir süredir kendinizi yorgun ve bir çok konuda isteksiz hissediyordunuz. Bugün bu hislerinizde artış olabilir. Gün içinde ümitsizliğe kapılabilir ve karamsar duygular içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyi ve olumlu hissedeceksiniz.

Aşk Yaşamı : Bugün duygusal anlamda kendinizi dengeli hissedeceksiniz. Zihniniz iyi işliyor ve ilişkiniz konusunda akılcı kararlar alabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz.

İş Yaşamı : İş ortamınızda yada genel çevrenizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Biriktirdiğiniz işleriniz varsa bugün bunları halletmek için fırsatlar yakalayacaksınız. Yapacağınız işlerde başkalarının fikirlerini sorup çevrenizdeki kişilere danışabilirsiniz.

Para Durumu: Birikimlerinizi bugün tekrar gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz ve bazı harcamalar yapmak için kötü koşullara yakalanabilirsiniz. Hazırlıklı ve dikkatli olmalısınız.

Dikkat: Bugün evinizde çıkan bazı sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu yüzden zaman kaybedebilirsiniz.

Başak burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugü, risklere karşı dayanılmaz bir şekilde arzu duyacaksınız. Beraberliklerinizde, ani gelişen kıskançlıklar nedeniyle zor anlar yaşarken, kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Başlatacağınız ilişiklerin sağlıklı olmayacağınız hatırlatırız. Aykırı düşünce içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın. Sosyal ilişkiler desteğiyle güçlenen bir kariyer peşindesiniz.


Başak Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder