20 Ağustos 2011 Cumartesi

Başak Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Başak burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

Başak burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Evinizin şeklini değiştirmek, böylece ortama taze enerji getirmek isteğiniz yoğun olacaktır. Bugün duygularınızı sözel olarak ifade gücünüz yüksek. İşinizdeki olumsuzluklar sona eriyor. Aşkta hiç hareketlilik yok.

Başak burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Genel olarak huzurlu ve rahat bir gün geçireceksiniz. Dostlarınızla bir araya gelme fırsatı bulabileceğiniz bugün, ihmal ettiğiniz bazı özel uğraşılarınızla zaman geçirebilirsiniz. Gün duygusal olarak olumlu ve rahat olacaksınız. Bu duygusal rahatlığı yakın çevrenizdeki insanlara yansıtacaksınız.

Aşk Yaşamı : Bugün yeni girişimler yapabilir ve heyecan duyabilirsiniz.Yeni insanlarla tanışabilir yeni diyaloglar kurabilirsiniz.Doğru insanı bulmak için bugün elinize bir fırsat geçecek.

İş Yaşamı : İş çevrenizle iletişimlerinizde canlanmalar olabilir. Duygularınızı dengeleyebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanlardan ayrıcalıklı tutumlar görebilirsiniz. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

Para Durumu: Bazı borçlarınız birikti ve onları ödemekte zorluklar çekiyorsunuz.Oysa kaç insan sizi bu konuda uyarmıştı.Bir anca borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olmalısınız.

Dikkat: Zihniniz çok iyi çalışıyor ancak planlarınızı uygulamak için biraz daha beklemelisiniz.Harekete geçmek için uygun bir günde değilsiniz.

Başak burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Karşılıklı ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir ve partnerinizin kalbini istemeden kırabilirsiniz. Eleştirici yönlerinizi kullanmadan önce iyi düşünmeli ve gerçekleri daha pozitif algılamaya çalışmalısınız. Mantıklı hareket etmeyi sevdiğiniz halde, gerilimlerinizi ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz.


Başak Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder