20 Ağustos 2011 Cumartesi

İkizler Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

İkizler burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yeni bir aşka adım atmak üzeresiniz. İçinizdeki duyguları dokunduğunuz her şeye yansıtacaksınız. Bugün mesai arkadaşlarınızla olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Huzurunuzu dedikodularla bozmamalısınız.

İkizler burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Gün içinde duygularınızı saklamakta güçlük çekeceğiniz bir gündesiniz. Bugün insan ilişkilerinizde sıkıntılar ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Arkadaş ortamınızda hoşlanmadığınız bazı kimseler var. Bugün bu kimselerle aranızda sorun çıkabilir. Alttan almaya ve sorunları fazla büyütmemeye dikkat edin.

Aşk Yaşamı : Sevgilinizin sorumsuzlukları ve tedbirsizliklerinden çok sıkıldınız ve bu konuda çıkış yolu bulamıyorsunuz. Her yolu denediniz fakat sevgiliniz bazı huylarından vazgeçemiyor.Son kararı yine siz vermelisiniz.

İş Yaşamı : İşyerinizde rutin ve günlük işlerinizi bitirdikten sonra kendinize vakit ayırabileceksiniz ve bazı konular üzerinde daha rahat düşünme olanağı bulacaksınız. Bir arkadaşınız size bu konuda yardım etmek isteyecek.

Para Durumu: Harcamalarınıza aysonu gelmeden ağırlık verdiniz ve kara kara düşünmeye başladınız.Üzülmeyin açığınız bir yerden kapanacaktır fakat bundan sonra harcamalarınıza daha çok dikkat etmeniz gerekiyor.

Dikkat: İkili ilişkiler konusunda daha dikkatli olmalısınız. Bazen insanlara karşı kırıcı davranışlar sergileyebiliyorsunuz ve kontrolü kaybedebiliyorsunuz.

İkizler burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal gerilimlerden uzak kalmayı gerektiren bir gün. Çevrenizde gelişen olaylara nedensiz tepki verebilirsiniz. Herkesin sizi desteklemesini beklemeniz yersiz. İdeallerinizi yaşama geçirmek için göstereceğiniz çabanın olumlu sonuç vermesi, biraz da sizin sabırlı davranışlarınıza bağlı olarak gelişecek.


İkizler Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder