21 Ağustos 2011 Pazar

Koç Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

Koç burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Kuşkularınız ve güven duyma isteğiniz arasında kalabilirsiniz. Sevdiğinizini davranışlarının değişkenlik göstermesi sizin de farklı hisler içine girmenize neden olabilir. Maddi sorunlarınızı hâlâ devam ediyor.

Koç burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün genel olarak düşünceli ve huzursuz olacaksınız. Duygusal konulardan uzak olacak ve mantığınıza önem vereceksiniz. Karar vermeniz gereken bazı konular olabilir. Zihinsel faaliyetleriniz oldukça kuvvetli olacağı bugün isabetli kararlar alabilirsiniz. Ailenizle aranızdaki bir sorunu bugün halletme olanağı bulacaksınız.

Aşk Yaşamı : Bugün aşk hayatınızda duygusal öğelere yer vermek istemeyeceksiniz. Sevgilinizle bu yüzden küçük bir anlaşmazlık yaşamanız söz konusı olabilir.

İş Yaşamı : İş hayatınızda bugün amiriniz sizden bazı görevleri yerine getirmenizi isteyecek ve canınız buna çok sıkılacak. Bazı iş arkadaşlarınızdan bu konuda yardım isteyebilirsiniz.

Para Durumu: Harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz ve gereksiz masraflardan kaçınıyorsunuz. Para biriktirme isteğiniz bugün ağır basacak ve ileriye dönük planlar yapacaksınız.

Dikkat: Açık konuşmaya ve kesin kararlar vermeye çalışın.Böylece ikili ilişkiler konusunda daha başarılı olursunuz.

Koç burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygularınızı paylaşırken yaşayacağınız zorluklar karşısında kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Bazen iyi niyetle konuştuğunuz halde, karşınızdaki kişilerin sizi anlamaları zorlaşabilir. Bugün, maddesel konulara daha çok ağırlık vererek, yaşantınız rahatlatacak koşulları gözden geçirmelisiniz. Karışık duygular içindesiniz.


Koç Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder