20 Ağustos 2011 Cumartesi

Kova Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

Kova burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Mesleğinizi geliştirmek için yeni düşünceler üretebilirsiniz. Bazı sorunlarınızdan kurtulmanız için önemli fırsatlarınız olacak. Büyük borçlara girip gereksiz harcamalardan kaçının. Sağlığınız çok iyi.

Kova burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün genel olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Gün içinde aldığınız yada alacağınız kararlardan emin olacaksınız. Bugün düşünceleriniz berrak olacak ve kolaylıkla karar alabileceksiniz. Gün içinde bazı aksayan işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yada bir süredir görüşemediğiniz aile büyüklerinizle görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Bugün duygusal sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir.Karar vermek ve harekete geçmek için uygun günde değilsiniz. Sevgiliniz sizi alttan almak zorunda kalabilir.

İş Yaşamı : İşyerinizde yeni fikirler üretiyorsunuz ve bunları ayrı ayrı değerlendiriyorsunuz. Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalısınız. Gün içinde bir fikir münakaşası yapabilir ve sinirsel gerilimler yaşayabilirsiniz.

Para Durumu: Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz.Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Dikkat: Yeni diyaloglara girmek için olumlu bir gündesiniz ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.Bu fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Kova burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

İşinizle ilgili yenilikler ilginizi çekiyor fakat bazı detayların ve maddesel konuların güncellik kazanmasıyla, tereddütleriniz artıyor. İkilem yaratacak olaylardan uzak kalmak isteyebilirsiniz. Seçimlerinizi yaparken, hata yapmaktan çekiniyor ve duygularınızı yaptığınız işe karıştırmak istemiyorsunuz. Uyku düzeninize dikkat etmelisiniz.


Kova Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder