21 Ağustos 2011 Pazar

Oğlak Burcu 19 Ağustos 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 19 Ağustos 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Hayatınıza hareketli zamanlar hakim olacak. Daha kararlı olmanız gereken evle ilgili mesuliyetler sizi karamsar kılmamalı. Zira aynı anda yenilenmeler öne çıkmakta. Aniden ortaya çıkacak güvenlikle ilgili temalar ise yorucu olabilir. İş ve ev hayatı arasında kalmanız getirdiği sorunları aşmanız gerekecek. Aynı zamanda özel hayatınıza özen göstermelisiniz.

Oğlak burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Maddi zorlukların pençesinden kurtulmak için verdiğiniz mücadele hep başarısızlıkla sonuçlanıyor. Bu durum sizi çaresizliğe itmesin. Fazla sermaye gerektirmeyen işlere yönelin. Ailenizle tartışmaya girmeyin.

Oğlak burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün güne sıkıntılı başlayabilirsiniz. Özellikle sabahın erken saatlerinde alacağınız bir haber canınızı sıkabilir. Öğle saatlerinde bu sıkıntılı durumunuz ortadan kalkacaktır. Yakın arkadaşlarınızın ilgisi sizi kendinize getirecektir. Ailenizden bir süredir ayrısınız. Kısa zaman sonra onlara kavuşmanın mutluluğunu yaşayacaksınız.

Aşk Yaşamı : Duygusal olarak yaşadığınız gerginlikleri ikili ilişkilerinize yansıtabileceğiniz bir gündesiniz. Özel hayatınızı başka alanlara taşımamalısınız yoksa birçok olumsuzlukla karşılaşabilirsiniz.

İş Yaşamı : Bugün iş hayatınızdaki ortak çalışmalarınızda bazı sorunlar çıkabilir. Bu sorunu iş ortaklarınızla birlikte çözümlemelisiniz. Gururunuz buna el vermese bile bunu bu şekilde çözümlemelisiniz.

Para Durumu: Bugün parasal konularda bazı sorunlar yaşayacaksınız ve bunun üzerine öfkeleneceksiniz. Sinirlerinize hakim olmalısınız aksi takdirde sorunlarınızı çözümleyemezsiniz.

Dikkat: Duygusal açıdan olumlu etkiler altında olacaksınız ve hoşunuza gidecek bazı heyecanlar yaşayabilirsiniz. Alacağınız haberler ve bazı gelişmeler sizi heyecanlandıracaktır.

Oğlak burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Sakin ve sessizce hedeflerinize yaklaşıyorsunuz. Üstünlük duyguları içindesiniz. Tartışma ortamlarından uzak kalmaya çalışın. Dostlarınızla güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşları vermemelisiniz.


Oğlak Burcu 19 Ağustos 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder