21 Ağustos 2011 Pazar

Oğlak Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Oğlak Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Oğlak burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.
Oğlak burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Düşündüğünüz bir plan gerçekleşecek. Dostlarınızın desteğini üzerinizde hissetmek size mutluluk ve güven duygusu verecek. İleri-ye dönük bir planınız var. Bunu uygulamak için hareke-te geçmelisiniz.

Oğlak burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Genel olarak kendinizi rahat ve mutlu hissedeceğiniz bugün , sabah saatlerinde bir gerilim yaşamanız olası. Bu gerilimin etkisini öğleden sonra üzerinizden atabileceksiniz. Duygularınızı rahatlıkla saklayabileceğiniz bugün insan ilişkilerinde oldukça güçlü olacaksınız. İletişiminizdeki bu artışı olumlu kullanmaya çalışmalısınız.

Aşk Yaşamı : Aşk hayatınızda bugün bazı değişiklikler sizi sakın şaşırtmasın. Bunlar sevgilinizin size bir kaç hoş sürprizi. İlişkiniz konusunda çok şanslısınız çünkü çok fedakar bir sevgiliye sahipsiniz.

İş Yaşamı : Bugün işlerinizi bitirmek için bazı ortak çalışmalara ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu sayede hem rahatlamış olursunuz hem de üretkenliğinizi geliştirebilirsiniz.

Para Durumu: Maddi konulara ilişkin çalışmalarınızda genel bir yoğunluk olacaktır ve uzun vadeli planlar yapmaya eğilimlisiniz. Hayal gücünüz oldukça iyi çalışıyor ve sorunlarınıza pratik çözümler bulabileceksiniz.

Dikkat: Dikkatinizi çevrenizdeki olaylara ve insanlara yöneltmelisiniz. Aynı şekilde düşüncelerinizde de bazı değişimler mümkündür.

Oğlak burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün işinizle ilgili yeni açılımlar söz konusu olabilir. Bazı tekliflere karşı kayıtsız kalarak,önünüzün açılmasını engelliyorsunuz. Oysa size yeni kazançlar sağlayacak olumlu bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Koşullarınızın değişimiyle alışkanlıklarınızın olumsuz etkilemesinden çekiniyor olabilirsiniz. Biraz daha cesur olun.


Oğlak Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder