18 Ağustos 2011 Perşembe

Terazi Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Sizi zorlayan ve engeller çıkaran şartlar ön planda. Gerek özel hayatınız gerekse ortaklıklarınız zor bir dönemden geçiyor. Böyle bir süreçte tek başına yol almanız zor. Daha fazla işbirliği içinde olmalısınız. İlişkiler cephesinde ise sizi oldukça zorlayan şartlar var. Üzerinizdeki baskı artacaktır. Şimdilik sağduyulu olmalı, ani ararlar vermekten kaçınmalısınız.

Terazi burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Para desteği sayesinde işleriniz düzlüğe çıkacak.

Terazi burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Genel olarak huzurlu ve rahat bir gün geçireceksiniz. Dostlarınızla bir araya gelme fırsatı bulabileceğiniz bugün, ihmal ettiğiniz bazı özel uğraşılarınızla zaman geçirebilirsiniz. Gün duygusal olarak olumlu ve rahat olacaksınız. Bu duygusal rahatlığı yakın çevrenizdeki insanlara yansıtacaksınız.

Aşk Yaşamı : Bugün yeni girişimler yapabilir ve heyecan duyabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Doğru insanı bulmak için bugün elinize bir fırsat geçecek.

İş Yaşamı : İş çevrenizle iletişimlerinizde canlanmalar olabilir. Duygularınızı dengeleyebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanlardan ayrıcalıklı tutumlar görebilirsiniz. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

Para Durumu: Bazı borçlarınız birikti ve onları ödemekte zorluklar çekiyorsunuz. Oysa kaç insan sizi bu konuda uyarmıştı. Bir anca borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olmalısınız.

Dikkat: Zihniniz çok iyi çalışıyor ancak planlarınızı uygulamak için biraz daha beklemelisiniz. Harekete geçmek için uygun bir günde değilsiniz.

Terazi burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün ikili ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Çekişmek yerine uzlaşmayı tercih etmelisiniz. Bazı yanlış anlaşılmalar ilişkinizi zedeleyecektir. Tutkular ve kıskançlıkların yoğun olduğu bu ay içinde ilişkilerinizde dikkatli davranmak zorundasınız.. Fakat gerilimli açı yüzünden istekleriniz sizin için imkansız hale gelebilir. Yanlış anlaşıldığınız konumlar gündeme gelebilir.


Terazi Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder