21 Ağustos 2011 Pazar

Terazi Burcu 19 Ağustos 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 19 Ağustos 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Evlilik ve ortaklaşa konular size mücadele getirmeye devam ediyor. Özellikle bugün duygusal olarak test edildiğinizi düşünebilirsiniz. Aynı zamanda sizi kışkırtabilecek gelişmelerle karşılaşmanız çok olası. Diğer yandan ortaklaşa alanda yenilenmeler ve karşıtlıklar bir arada yaşanmakta. Kendiniz adına doğru ve uzun vadeli planları üzerinde durmanız gerekecek.

Terazi burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

İş hayatınızda kurduğunuz düzenin bozulup çökmemesi için halefinizi iyi seçmeli, kontrolü elinizden bırakmamalısınız. Elinize geçen parayla önce borçlarınızı kapatın. Aşktaki durgunluk hâlâ devam ediyor.

Terazi burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün zihinsel faaliyetlerinizin oldukça yüksek olacağı bir gün. Zihninizin berrak olması bugün ikili ilişkilerinizde çok önemli rol oynayacak. Çevrenizdeki insanları rahatlıkla etkileyebileceğiniz bugün bazı önemli kararlar da alabilirsiniz. Yakın çevrenizden birinin sorunları bugün başınızı ağrıtabilir. Hazırlıklı olun.

Aşk Yaşamı : Aşk hayatınızda gün içinde değişik iniş ve çıkışlar yaşamanız söz konusu olacak. Bu durumda zihinsel olarak çok yorulacaksınız ve kolay kolay kendinizi toparlayamayacaksınız.

İş Yaşamı : İşinizle ilgili planlarda bugün bir kaç aksaklıkla karşılaşacaksınız ve günlük işlerinizi yarım bırakıp bu konuyla ilgilenmek isteyeceksiniz. Bu konuda amirinizden bir ihtar alabilirsiniz.

Para Durumu: Parasal konularda yavaş da olsa bir gelişme var ve hedefinize kararlı olarak yürüyorsunuz. Hedefinizi en kısa zamanda gerçekleştireceksiniz fakat yine de dikkatli olmalısınız.

Dikkat: Olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz konulara yönlendirebiliyorsunuz.

Terazi burcu nun 19 Ağustos 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün, öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. Pratik ve hızlı düşünceler içinde olacağınız için meraklı ve amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz. Yollardan gelen misafirlerinizi ağırlamak adına bazı masrafları gözden çıkarabilirsiniz. Alerji yapacak yiyeceklerden uzak kalmalısınız.


Terazi Burcu 19 Ağustos 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder