21 Ağustos 2011 Pazar

Terazi Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Terazi Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Terazi burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

Terazi burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Çıkacağınız seyahat sırasında akrabalarınızı ziyaret edin. Yakınlarınıza ve sevdiklerinize küçük de olsa hediyeler alarak onları mutlu edebilirsiniz. Duygusal hayatınızdaki mutsuzluğunuz sona ermek üzere.

Terazi burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Aileniz son günlerde en büyük desteğiniz. Her tür sorununuzu onlarla paylaşıyorsunuz. Bugün onlardan bir konuda önemli bir destek görebilir ve kendinizi çok rahat hissedebilirsiniz. Bir süredir göremediğiniz arkadaşlarınızla görüşme fırsatı bulabileceğiniz bugün genel olarak neşeli ve rahat geçecek.

Aşk Yaşamı : Bugün duygusal konularda oldukça şanslı olacaksınız. Aşk yaşamınızda küçük yenilikler olabilir yada güzel zaman geçirebilirsiniz. Fikirlerinizi iyi değerlendirin.

İş Yaşamı : İş yaşamınızda genel bir hareketlenme göze çarpıyor ve işle ilgili bir çok iletişime girebilirsiniz. Genel olarak çeşitli gerilimler yaşayabilirsiniz ancak bu gerilimlerin sizi motive etmesi söz konusu olacaktır.

Para Durumu: Özel hayatınıza özen göstermeniz harcamalarınızı çoğalttı ve önümüzdeki günlerde bu yüzden sıkıntıya düşebilirsiniz.Daha dikkatli olmalısınız.

Dikkat: Bugün trafikle ilgili konulara dikkat etmelisiniz.Özellikle yağışlı günlerde biraz daha dikkatli olmalısınız.

Terazi burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Duygusal paylaşımlarınızda olumlu bir gün içindesiniz. Bugün sevdiğiniz kişiye isteklerinizi yaptırabilirsiniz. Karşılıklı yoğun duygular, uzun süredir konuşmadığınız konuları da, gündeme getirecektir. Gün içinde, olayların akışı hızlanırken, sürprizlere hazır olun. Ayrıca partnerinizle birlikte değerlendireceğiniz çeşitli davetler alabilirsiniz.


Terazi Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder