20 Ağustos 2011 Cumartesi

Yay Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artan iş yükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

Yay burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Mükemmel olan her şey sizi kendisine çekiyor. İşinizle ilgili konularda uzmansınız. Hafıza gücünüzün yüksekliği birçok bilgiyi hatırlamanızı sağlayacak. Sabrınız sayesinde başarıyı yakalamak üzeresiniz.

Yay burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün işlerinizin çokluğu sizi moral olarak çöküntüye uğratabilir. Bir süredir kendinizi yorgun ve bir çok konuda isteksiz hissediyordunuz. Bugün bu hislerinizde artış olabilir. Gün içinde ümitsizliğe kapılabilir ve karamsar duygular içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyi ve olumlu hissedeceksiniz.

Aşk Yaşamı : Bugün duygusal anlamda kendinizi dengeli hissedeceksiniz. Zihniniz iyi işliyor ve ilişkiniz konusunda akılcı kararlar alabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz.

İş Yaşamı : İş ortamınızda yada genel çevrenizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Biriktirdiğiniz işleriniz varsa bugün bunları halletmek için fırsatlar yakalayacaksınız. Yapacağınız işlerde başkalarının fikirlerini sorup çevrenizdeki kişilere danışabilirsiniz.

Para Durumu: Birikimlerinizi bugün tekrar gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz ve bazı harcamalar yapmak için kötü koşullara yakalanabilirsiniz. Hazırlıklı ve dikkatli olmalısınız.

Dikkat: Bugün evinizde çıkan bazı sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu yüzden zaman kaybedebilirsiniz.

Yay burcu nun 21 Ağustos 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Çevresel iletişiminizin mükemmel olduğu bir gün. Yakın dostluklar ve kardeşlerle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda arkadaşlarınızın enerjilerini yükseltecek konuşmalar yaparak, onların moralini yükselteceksiniz. Beklediğiniz haberler, sürpriz bir şekilde size ulaşabilir. Bugün, bir çok ilginçlikler söz konusu olabilir.

Duygusal konularda gerilimli olduğumuz bir gün. İsteklerimizi çevremize yansıtırken, kişisel egolarımız gündeme gelecektir. Tartışmamız gereken ortamlarda bulunabiliriz. Çevremizdeki kişilerin bizi anlamaları zorlaşacaktır. İsteklerimizi anlatırken daha sade bir dil kullanmalı ve fazla ısrarcı olmamalıyız. Orijinal düşüncelerimizi özel yaratıcılık gerektiren konularda kullanabiliriz. Özellikle sıra dışı sanat kollarıyla ilgilenen kişilerin olumlu bir günü. Yolculuklarla gelecek yeni imkanlar gündemde olacaktır.


Yay Burcu 21 Ağustos 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder