18 Ağustos 2011 Perşembe

Yengeç Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Zor bir gün. İş hayatının getirdiği pek çok sorumluluk var. Ani başlayan gelişmeler karşısında sakin olmalı duygularınızı kontrol etmelisiniz. Beklediğiniz görev değişiklikleri üstlerle ilişkilerinizi gerebilir. Yapıcı olmanız gereken işleri, tamamlanması zorunlu olan konuları hızlı ilerletmeniz gerekecek. Ev hayatına ilişkin sorunlar ise oldukça zorlayıcı olacak.
Yengeç burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Geçmişte yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi huzurunuzu kaçırsa da daha sonra herşey yoluna girecek. İşinizde yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

Yengeç burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Kendinizi güçlü hissedeceğiniz bugün , normalde zorlukla halledebildiğiniz işlerinizi rahatlıkla yerine getirebileceksiniz. Bugün normalden fazla olan enerjinizi dikkatli kullanmalı ve kendinizi fazla yormamalısınız. Aksi takdirde sağlık sorununuz nüksedebilir. Akşam saatlerini dinlenerek geçirmenizde fayda var.

Aşk Yaşamı : Aşk hayatınızda bugün genel bir rahatlama hissedeceksiniz. İlginizi çekecek yeni insanlarla tanışabilir yeni konularla ilgilenebilirsiniz. Çevrenizdeki olaylara çok fazla dikkat etmeyeceksiniz ve bazı ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz.

İş Yaşamı : İşyerinizde beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani gelişmeler duygusal gerilime girmenize neden olabilir. Sakinlikle öfke arasında gel gitler yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi iş konusunda yeni kararlar almamalısınız.

Para Durumu: Parasal konularda bugün dikkatsiz davranabilirisiniz ve bu durum size bir huzursuzluk verebilir ve özgüveninizin kaybolmasına sebep olabilir. Alış verişe bir süre daha çıkamayacaksınız.

Dikkat: Olaylar karşısında fazlaca etkilenmeye yatkınsınız ve olaylara duygusal tepkiler verebilirsiniz. Sağlıklı kararlar almakta zorlanabilir ve konuları yavaş düşünebilirsiniz.

Yengeç burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Farklı görüşteki kişileri bir araya toplayabilirsiniz. Bu dönem entelektüel tartışmaların içinde olmanız rağmen, kendinizi ifade ederken Merkür’ün gücünü zekanızla birleştirebileceksiniz. Bazılarınız yakın dostlarınızla güzellik ve sanatsal olayların gündeme geleceği çalışmalar içine girebilirsiniz.


Yengeç Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder