5 Mayıs 2011 Perşembe

Boğa Burcu 06 Mayıs 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Boğa Burcu 06 Mayıs 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Boğa burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Burcunuzda gezinen Ay size etkileyici ve dikkat çekici kılıyor. Bu hafta kişisel konularınıza odaklanmanız önceliklerinizi etkilemiş durumda. Gün boyunca iş hayatının getirdiği karmaşa dikkat etmelisiniz. Kendinizi daha kararlı ortaya koymanız gerekecek. Akşam saatlerinden sonra parasal konularda sizi kararsız bırakan gelişmeler var. Harcamalar kontrolden çıkabilir.

Boğa burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sevdiğinizle aranız düzeliyor. Olumsuz duygulardan ve endişelerden kurtulun. Olayların beklediğiniz gibi geliştiğini görünce moraliniz yükselecek. Neşeli ve sempatik tavrınızla çevrenizi etkileyeceksiniz.
Boğa burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün, netleşmemiş birtakım fırsatlarınız belirginleşebilir. Beklentileriniz güzel başlangıçlara açık. Ama bu konuda isteklilik içinde olmanız gerekiyor. Aynı anda birçok şeye birden ilgi duyabiliyorsunuz. Bu özelliğiniz zaman, zaman başladığınız işi yarım bırakmanıza neden oluyor. Bu yüzden ortak proje yapmak isteyenler tedirginliklerini dile getirebilirler.

Aşk Yaşamı : Geleceğe umutlu bakmanızı engelleyen bir şeyler hissediyorsunuz. Olumlu ya da olumsuz, kararlarınızı geciktirmemelisiniz. İlişkinin başlangıcındaki tatlı gerginlikler sizi yarı mutlu ediyor.

İş Yaşamı : Yaşanan genel durgunluktan etkilenmeniz çok doğal. İsteklerinizi gerçekleştirmeyi uzun vadeye bıraktınız. Bu gerçekçi yaklaşımınız, sizi günübirlik stres yaşamaktan koruyacak.

Para Durumu: Bir zamanlar önemsemeden kenara ayırdığınız küçük birikiminiz, bu süreci zorlanmadan atlatmanıza yardımcı olacak. Bir süre daha sıkıntı çekmeden idare edebilirsiniz.

Dikkat: Sosyal hayatınızda tek başınıza üstlendiğiniz aşırı sorumluluklar var. Daha dingin bir tempo içine girmenizde yarar olacak. Son günlerdeki hareketlilikler sizi yıpratmış görünüyor.
Boğa burcu nun 06 Mayıs 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşanarak, yeni düşünceler gündemde olacak, ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınızı çevrenize hissettireceksiniz.

Boğa Burcu 06 Mayıs 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder