26 Nisan 2011 Salı

Balık Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Değişen şartlar sizi zorlamaya devam ediyor. Geçmişe ait düşüncelerden uzaklaşmanız ve kendinizi toparlamanız gerek. Duygusal altyapınızı zorlayan etkilerden bu şekilde uzaklaşabilirsiniz. Elinizdeki işleri tamamlamak için zaman yaratmak ve ilerlemek sizin elinizde. Hayal gücünüzü kullanarak tatmin yaşayacağınız yararlı çalışmalar yapılabilir.
Balık burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Sevdiğiniz kişiye karşı kendinizi ifade etmekte başarılı olduğunuz söylenemez. Bu durum zaman zaman aranızda gerginliklere neden oluyor. İşinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olacak. Bunları iyi değerlendirmelisiniz.
Balık burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Turk.net günlük burç yorumu

İnsan ilişkilerinizdeki problemleri azaltmak sizin elinizde. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, zihninizi sürekli onunla meşgul ediyorsunuz. Aşk yaşamı : Tutarlı ve kendinizle barışıksınız. Ama bu, bir süredir yaşananlarda sorumluluğunuz olmadığı anlamına gelmiyor. Partnerinizi anlamaya çalışın. Bu, sizin de bilmediğiniz yanlarınızı görmenizi sağlayacak.

İş Yaşamı : İçinde bulunduğunuz yoğunluk uzun sürebilir. Performansınız yüksek, ama bazı küskünlükleriniz var. Görüşmeler yapmayı düşündüğünüz kişiler, sizi ummadığınız kadar etkileyecek.

Para Durumu: Küçük sayılabilecek bir parayla, büyük bir oluşuma katılma şansı yakalayabilirsiniz. Bugünlerde, para konularında yetkin insanlara ve doğru araştırmalara yönelmelisiniz.

Dikkat: Çalışma hayatınızda sizi simgeleyen özellikleriniz var. Risk sizin için bir kaygıdan çok bir cazibe gibi. Ancak bugünlerde dikkatli olmanızda yarar var.
Balık burcu nun 27 Nisan 2011 Çarşamba tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yatırımcı bir kafa yapısıyla maddesel kazançları sorguladığınız bir gün. Satın alma duygunuzun yoğun olması nedeniyle harcamalarınız bütçenizi aşabilir. Partnerinizin bu konuda size destek vermesini bekleyebilirsiniz. İş yaşantınızda güçlü dostların yardımları ile önemli bazı aşamalar kat edecek ve kariyerinizi belirleyeceksiniz.


Balık Burcu 27 Nisan 2011 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder