17 Nisan 2011 Pazar

Koç Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Koç burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Burcunuzdaki hareketlilik devam ederken, sizin de hareketsiz kalmayacağınız görülüyor. Mars’ın etkisi altında sinirlenmemeli ve öfkenizi doğru biçimde kullanmaya bakmalısınız. Fiziksel açıdan da canlısınız. Ancak geri giden Merkür işe ait anlaşmalarda aceleci olunmaması gerektiğini göstermekte. Hatta süregelen anlaşmalar, yazışmalar ya da üzerinde çalıştığınız projeler değişime uğrayabilir. Yanlış anlamaların önüne geçmek için iki kere düşünmek yararlı. Aşkta ise bazı kabullenmeler ve fedakarlık gösterilmesi söz konusu.
Koç burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün gideceğiniz bir davette elit insanlarla tanışma fırsatı elde edeceksiniz. Özellikle sanat ve kültürel etkinliklerde söz sahibi kişilerle kuracağınız diyaloglar sayesinde sosyal yaşamınızı renklendirecek.
Koç burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Anıların sizin için fazlaca değer taşımadığı yönündeki suçlamalar, dönüp bakmaya ve ciddiye alınmaya değer gibi görünüyor. Gelecekle ilgili planlarınız arasından biri, yakında bir umut olarak ilk ışıklarını verebilir. Yakında sevineceğiniz bazı haberleriniz var. Dikkatli adımlar atmalı, bütün dikkatinizi toplayıp ikili ilişkiler içine öyle girmelisiniz.

Aşk Yaşamı : İlişkinizle ilgili bazı bakışları, çekemezlik olarak değerlendirmeniz gerekmiyor. Duyulan özlem, birtakım çabalarla, kavuşma gününü yaklaştırabilir. Kimi ortak dostlarınıza karşı biraz önyargılısınız.

İş Yaşamı : Bugünlerde arayışlarınızı erteleyebilir, yeni doyumlarla daha huzurlu bir ortama kavuşabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız, daha çaplı iş ilişkilerini gerektiriyor.

Para Durumu: Özenli harcamalarla yakın bir zamanda düze çıkacaksınız gibi görünüyor. Öte yanda küçük bir umudunuzda da biraz hayal kırıklığı söz konusu olabilir.

Dikkat: Çekingen davrandığınız bir oluşumda, aldığınız uyarılar size daha atak yapabilir.
Koç burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Beklediğiniz paraların gecikmesiyle birlikte size sunulan şartlardaki değişimlerden, canınız sıkılabilir. Bugün, her şeyden kuşku duyuyor ve olaylara temkinli yaklaşıyorsunuz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Çok gergin bir gündesiniz.

Koç Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder