17 Nisan 2011 Pazar

Yengeç Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Yengeç burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Koç burcunda ilerleyen Güneş ve Mars bu dönemde kariyerinize ve hedeflerinize ilişkin konularda son derece kararlı ve mücadeleci olabileceğinizi hatta bunun gerekli olabileceğini anlatmakta. Savaşa hazır durumdasınız. Cesur davranmak kazanç getirecek. Çekimser ve pasif kalmamalısınız. Bunun yanı sıra yabancılarla, yeni kültürlerle ve ufuklarınızı genişletebileceğiniz tüm alanlarda başkalarının iyi niyetinden, uyumlu yaklaşım ve anlayışlarından fayda görebilirsiniz. Aşkta size memnun edecek pek çok açılım söz konusu olabilir.
Yengeç burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Deneyimleriniz ve hayat tecrübeniz iş hayatınızda oluşturacağınız yeni kadrolaşma için olumlu bir faktör olacaktır. Bu ekip içinde pozitif enerjili insanlara da yer verin. Maddi birikimlerinizi iyi değerlendirin.
Yengeç burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bazı önemli konularda şansınıza dayadığınız umutlar, etrafınızdakileri şaşırtıyor. Başka konulardaki umutlarınızı da onlar kadar diri tutabilirsiniz. Bugünlerde ilişki konularında yeni kazanımlar söz konusu olabilir. Bu akşam arkadaşlarla bir araya gelme ihtiyacı duyabilirsiniz. Hayat dolu biri oluşunuz, arkadaş çevrenizde de bir canlılık kaynağı oluyor.

Aşk Yaşamı : Kendinizi daha özgürleştirme arzunuz, yine karşılıklı anlaşmalara bağlı. Tek taraflı davranamazsınız. İlişkinizde kendinizi bağlanmış hissettiğiniz konulara fazla tepkimecilikle yöneliyorsunuz.

İş Yaşamı : Önümüzdeki günler içinde sizin olumlu anlamda ön plana çıkabileceğiniz bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Düzen ve disiplin konularında katı ve ödünsüzsünüz. Zararsız ya da önlenebilir küçük zaaflara biraz daha esnek yaklaşabilirsiniz.

Para Durumu: Kazancınız güvenli bir yaşam için oldukça elverişli. Ama birçokları gibi sizde yarın kaygısı taşıyorsunuz. Tasarruf konularında biraz gevşeksiniz, ama bugünlerde edinme ihtiyacı duyacağınız gelişmeler olabilir.

Dikkat: Bir konuda size verilen güveni karşı tarafa kolay kolay veremiyorsunuz.
Yengeç burcu nun 18 Nisan 2011 Pazartesi tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Bugün, planladığınız işler için, yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirme uğruna borçlanabilirsiniz. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz.

Yengeç Burcu 18 Nisan 2011 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder