23 Nisan 2011 Cumartesi

İkizler Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

İkizler burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Evlilik, yakın arkadaşlıklar ve ortaklıklar gündemini koruyor. Özellikle ortaklıklar boyutu sizi yakından ilgilendirmekte. Zira uzun soluklu planlarınızı ilerletmek için aradığınız desteği göreceksiniz. Süregelen gelişmeler aradığınız yenilenmeleri beraberinde getirecektir. Günün ilerleyen saatlerinde ortaklıkların parasal yanı ve yeni sorumluluklar öne çıkacak.
İkizler burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Aşk hayatında kısır döngü içinde umutsuzca ilerliyorsunuz. Her tanıştığınız insanda bir kusur arayıp kendinizi mükemmel görmeyin. Sevgi dilinde konuşursanız karşınızdaki de size netlikle amacını belli edecektir.
İkizler burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün, zamana ertelediğiniz konularda sürpriz destekler sizi yeniden hareketlendirebilir. İlkeli yaklaşma isteğinizi abartmanız, bu destekleri riske edebilir. Bir tür rekabet içinde olduğunuz biriyle mantıklı diyaloglar geliştirmek istiyorsunuz. Onun da aynı niyetler içinde olduğuna dair inancınızı yeniden değerlendirmeniz yararınıza olacak.

Aşk Yaşamı : Bugünlerde aşk yaşayamayacağınızı düşünmeniz, tamamen yanılsama. Aşka dair bakışınız bir anda değişebilir. Ruhsal durumunuz, biraz da gönlünüzün boş olmasından kaynaklanıyor gibi.

İş Yaşamı : Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli. İş gezinizden umduğunuz kazançlarla döneceğiniz söylenemezse de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alacaksınız.

Para Durumu: Birkaç güne kalmadan ciddi bir para meselesinin peşine koşmanız gerekebilir. Planladığınız küçük yatırımların bir kısmı ilginç bulunuyor, bu konuda destek görebilirsiniz.

Dikkat: Bu akşam gerçekleştireceğiniz büyük buluşma için iyice hazırlanmalısınız. Üzerinizdeki heyecanı hemen atın ve kendinize bir çeki düzen verin.
İkizler burcu nun 24 Nisan 2011 Pazar tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Pratik davranışlarınızla bir çok kişinin önüne geçebilirsiniz. Kişisel ilişkilerinizde rekabet ortamı yaratacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda sizi fark etmelerini beklemeden öne atılacaksınız. Başlattığınız tüm çalışmaları inatla sürdürecek ve sonuca gideceksiniz. Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız.


İkizler Burcu 24 Nisan 2011 Pazar Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder