18 Ağustos 2011 Perşembe

Akrep Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Akrep Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Akrep burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Artık çok daha fazla sorumluluk ve iş yükü ile berabersiniz. Biriken konular, detaylı uğraşlar üzerinde titizlikle durmanız gerekecek. Hızlı hareket etmenizin yanı sıra, beraber çalıştığınız kişiler size sorunlar taşıyabilir. Onlarla olan ilişkiler sizi duygusal olarak yıpratacaktır. Sakin olmalısınız. Zira sağlığınızı zorlayan gelişmeler size beklemediğiniz sorunlar getirebilir.

Akrep burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Ufukta yeni bir aşk ilişkisi gözüküyor. Bu da sizi daha mutlu ve kendine güvenen biri haline getirebilir. Çevrenizdeki herkesin dostunuz olmadığını görün. Maddi birikimlerinizi iyi değerlendirmelisiniz.

Akrep burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Duygusal yaşantınızda yaşadığınız zorluklar sizi bir hayli bunalttı. Fakat artık eskiye nazaran artık daha güçlüsünüz ve sorunlarınızı aşmak konusunda kararlısınız. Aile büyüklerinizden bazıları ile aranız uzun süredir bozuk. Bugün onlardan bir haber alabilirsiniz. Alacağınız haber aranızın düzelmesine neden olabilir.

Aşk Yaşamı : Duygusal olarak gerilimli bir gün geçirebilirsiniz ancak bu gerilimleri sevgilinize yansıtmayacaksınız. Küçük bir kararsızlık yada çelişki yaşama ihtimaliniz olacaktır ve zihninizi belli konulara yoğunlaştırmakta zorlanabilirsiniz.

İş Yaşamı : İşyerinizde bugün ortak çalışmalardan uzak durmak isteyeceksiniz ve yalnız çalışmak isteyeceksiniz. Bu işinizi geciktirmenize sebep olacak ve mesaiye kalmak zorunda kalabilirsiniz.

Para Durumu: Maddi konularda çalışmalarınızın yoğunlaşacağı bir gündesiniz. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir ve bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Çeşitli konulara girişimlerde bulunabilirsiniz.

Dikkat: Kendinizi yeniliklere kapatmamaya çalışmalısınız ve yaratıcı olmalısınız. Projelerinizi gözden geçirmeli ve bu gibi konularda daha dikkatli olmalısınız.

Akrep burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem değil. Kendi içinize yönelmeli, değer verdiğiniz duygularınızla ilgilenmek için çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası. Zihinsel gücünüz oldukça yüksek seyrediyor. Kredi ve borçlar gündem kazanacak. Alacaklarınızı tahsil etmek için fırsatlardan faydalanmalısınız.


Akrep Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder