19 Ağustos 2011 Cuma

Kova Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

İletişim ve hareket dolu zamanlar içindesiniz. Yakın çevrede yaşanan ilişkiler canlılık kazanırken yeni şeyler öğrenebileceğiniz ilginç fırsatlar bulacaksınız. Ancak eğitimle ilgili kısa yolculuklar biraz sıkıntılı geçebilir. Ani plan değişikliklerine hazır olmanızda yarar var. Yeni haberler duygusal açıdan biraz yorucu ve düşündürücü koşullara işaret ediyor.

Kova burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Para konusunda şanslısınız. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir. Buna çözüm bulmak size düşüyor. Mesleğinizdeki başarılarınızı devam ettirmek istiyorsanız daha çok çalışmalısınız.

Kova burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Sıkıntılarınızdan bir an evvel kurtulmak istiyorsunuz. Fakat bunun için kendinizde yeterli gücü bulamıyorsunuz. Gün içinde bazı kimselerle konuşmak isteyebilirsiniz. Enerjiniz gün boyunca yüksek olabilir. Sportif faaliyetlerle meşgul olmanız için uygun bir gün olacaktır. Bugün öğle saatlerinde alacağınız bir haber sizi etkileyecektir.

Aşk Yaşamı : Aşk hayatınızda bugün bazı değişikliklerin farkına varacaksınız ve bunlardan memnun kalacaksınız. Sevgilinizle güzel bir gün geçireceksiniz ve size küçük bir sürprizi olabilir.

İş Yaşamı : İş yaşamınızda küçük bazı yeniliklerle karşılaşabilirsiniz ve bunlar sizi heyecanlandıracaktır. Bu yenilikler sayesinde işyerinizdeki veriminizde artacaktır ve patronunuzdan övgüler alabilirsiniz.

Para Durumu: Parasal konularda çıkacak sorunlara objektif yaklaşmayı bilmeniz bu sorunları daha kolay aşmanızı sağlayacaktır. Bugün isteklerinize ulaşmanız için çalışmanız gerekiyor.

Dikkat: Düşüncelerinizi kendinize saklamaya çalışın ve herkesle paylaşmaktan kaçının. Özel hayatınızı herkesle paylaşmamaya özen gösterin.

Kova burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Tartışmalardan ve güç savaşlarınızdan sakınmalı ve kaba kuvvetlerin size olumsuzluk verebileceğini bilmelisiniz. Aykırı düşünce içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın. Özellikle, aynı grupta tanışarak düşünce bazında anlaştığınız kişiyle sizi bir anda saracak duygu dalgalanmaları içine girebilirsiniz, dikkatli olun.


Kova Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder