19 Ağustos 2011 Cuma

Yay Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yay Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yay burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Kendi özgürlüğünüz ve gevşemek istediğiniz konular öncelik kazanıyor. Artık içinizde gelen her şeyi yapabilir, hayatın güzel yanlarına kapılabilirsiniz. Yaratıcı alanda oldukça farklı deneyimler ve beceriler kazanmak için fırsatlar bulacaksınız. Ancak spekülatif konularda biraz temkinli olmalı, gereksiz risklerden kaçınmalısınız. Aşk hayatınız dolu dizgin ilerliyor

Yay burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

En ufak bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışın. Şans oyunlarında umulmadık ikramiyeler kazanabilirsiniz. Sağlığınız çok iyi.

Yay burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Gün içinde yaşayacağınız ufak tefek sorunları büyütme eğiliminde olacaksınız. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanacaksınız. Özellikle yakın çevrenizdeki insanlara karşı olan davranışlarınızda kontrolsüz olacaksınız. Uzaktan gelecek bir misafiriniz için şimdiden hazırlık yapmaya başlamalısınız.

Aşk Yaşamı : Sevgilinize karşı bazen çok kırıcı oluyorsunuz ve bunun farkında değilsiniz. Eğer istediğiniz güzel bir ilişki ise bazı huylarınızdan vazgeçmeniz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bu durumu bir düşünün ve harekete geçin.

İş Yaşamı : İş hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı sorunlarınıza yaratıcı çözümler bulabilirsiniz ve olaylar üzerinde hakimiyet sağlayacaksınız.

Para Durumu: Uzun zamandır parasal konularda sıkıntı çekmiyorsunuz fakat son zamanlardaki dikkatsiz birkaç davranışınız yüzünden sıkıntıya düştünüz. Parasal konularda çok esnek davranıyorsunuz ve bu özelliğinizden dolayı zaman parasal sıkıntılar çekebilirsiniz.

Dikkat: Yakın bir zamanda uzun bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz ve bu durum sizi yorabilir. Hazırlıklı olmalısınız ve kendinizi psikolojik olarak rahat hissetmelisiniz.

Yay burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin göz hapsinde olmanız, kendinize güvenmenize neden olacak. Düşmanlarınızın farkındasınız. Medya iletişim ve iş ilişkilerinizde birtakım gerginlikler söz konusu. Ayaklar ve dolaşım sisteminizi gözden geçirmelisiniz. Organizsayonlarda fazla yorulmazsanız, sağlığınız sorun yaratmayacaktır.


Yay Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder