18 Ağustos 2011 Perşembe

Aslan Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Aslan Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Aslan burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Artık yeni konular ve sizi dışadönük kılan gelişmeler hayata geçmeye başlıyor. Ani uzun yolculuklar yapabileceğiniz söylenebilir. Farklı kişilerle daha sık bir araya geleceğiniz bu dönem çok şey başarabilirsiniz. Eğitim hayatınıza daha farklı bir yerden bakmak, entelektüel çalışmalarınıza dinamizm katacaktır. Cesaretinize güvenebilirsiniz.

Aslan burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Bugün kendinizi çok hafiflemiş hissedeceksiniz. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükâfatını görüyorsunuz. Moraliniz mükemmel.

Aslan burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Aileniz son günlerde en büyük desteğiniz. Her tür sorununuzu onlarla paylaşıyorsunuz. Bugün onlardan bir konuda önemli bir destek görebilir ve kendinizi çok rahat hissedebilirsiniz. Bir süredir göremediğiniz arkadaşlarınızla görüşme fırsatı bulabileceğiniz bugün genel olarak neşeli ve rahat geçecek.

Aşk Yaşamı : Bugün duygusal konularda oldukça şanslı olacaksınız. Aşk yaşamınızda küçük yenilikler olabilir yada güzel zaman geçirebilirsiniz. Fikirlerinizi iyi değerlendirmelisiniz.

İş Yaşamı : İş yaşamınızda genel bir hareketlenme göze çarpıyor ve işle ilgili bir çok iletişime girebilirsiniz. Genel olarak çeşitli gerilimler yaşayabilirsiniz ancak bu gerilimlerin sizi motive etmesi söz konusu olacaktır.

Para Durumu: Özel hayatınıza özen göstermeniz harcamalarınızı çoğalttı ve önümüzdeki günlerde bu yüzden sıkıntıya düşebilirsiniz. Daha dikkatli olmalısınız parasal konularda.

Dikkat: Bugün trafikle ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Özellikle yağışlı günlerde biraz daha dikkatli olmalısınız.

Aslan burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Merkür burcunuzda geri gitmeye devam ediyor.. Kendinizden yaşça büyük kişilerin önemli desteğini alacaksınız. İdealleriniz konusunda mantıklı kararlar vereceğiniz günler yaşayacaksınız. Kendinizden ve fikirlerinizden emin olacaksınız. Uzak yolculuklarla ilgili planlarınızı uygulayabilirsiniz. Öğrenme içgüdünüz oldukça yüksek.


Aslan Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder