18 Ağustos 2011 Perşembe

Balık Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Balık Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Balık burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Parasal konularda son derece dikkatli olmalısınız. Elinizdeki nakit kaynakların daha özenli kullanılması gerekecek. Aşırı risk alabilir, beklenmedik giderleri kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Oysa ki tüm çabalarınız işe ait konulara yönelmeli, sıkışık olduğunuz bu dönemi en az zararla atlatmalısınız. İş hayatından gelecek parasal destekler size moral verebilir.

Balık burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Çalıştığınız yerde karşılaşacağınız sorunları büyütmeden sonuçlandırmaya gayret etmelisiniz.

Balık burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bugün genel olarak düşünceli ve huzursuz olacaksınız. Duygusal konulardan uzak olacak ve mantığınıza önem vereceksiniz. Karar vermeniz gereken bazı konular olabilir. Zihinsel faaliyetleriniz oldukça kuvvetli olacağı bugün isabetli kararlar alabilirsiniz. Ailenizle aranızdaki bir sorunu bugün halletme olanağı bulacaksınız.

Aşk Yaşamı : Bugün aşk hayatınızda duygusal öğelere yer vermek istemeyeceksiniz. Sevgilinizle bu yüzden küçük bir anlaşmazlık yaşamanız söz konusu olabilir. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

İş Yaşamı : İş hayatınızda bugün amiriniz sizden bazı görevleri yerine getirmenizi isteyecek ve canınız buna çok sıkılacak. Bazı iş arkadaşlarınızdan bu konuda yardım isteyebilirsiniz.

Para Durumu: Harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz ve gereksiz masraflardan kaçınıyorsunuz. Para biriktirme isteğiniz bugün ağır basacak ve ileriye dönük planlar yapacaksınız.

Dikkat: Açık konuşmaya ve kesin kararlar vermeye çalışın. Böylece ikili ilişkiler konusunda daha başarılı olursunuz.

Balık burcu nun 18 Ağustos 2011 Perşembe tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Öz disiplininiz güçlenirken, rahat ortamları tercih edeceksiniz. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Amaçlarınızdan taviz vermeden hızlı bir şekilde gerçekleştirdiğiniz aktiviteleriniz yüzünden başarılı bir dönem geçireceksiniz


Balık Burcu 18 Ağustos 2011 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder