24 Haziran 2011 Cuma

Kova Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Kova Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Kova burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Posta Gazetesi günlük burç yorumu

Parasal konularda akıcı şansları kullanmaya devam ediyorsunuz. İş hayatı ve çalışma kapasiteniz size biraz olsun kaynak girişi sağlayacaktır. Harcamalarınız ve kontrol dışı giderleri daha dikkatli takip etmelisiniz. İlerleyen saatlerde yakın çevrede sizi hareketli kılan gelişmeler var. Özellikle yeni şeyler öğrenmek, zihinsel çalışmalara yer açmanız için fırsatlar bulacaksınız.

Kova burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Vatan Gazetesi günlük burç yorumu

Biriken sorunlarınız yüzünden gerilen sinirlerinizi kısa da olsa tatile çıkarak deşarj etmeyi deneyin. Umutsuzluk size yakışmıyor. Yeteneklerinizi mesleğinizde kullanmayı deneyin. Aşkta hareketlilik yok.
Kova burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Turk.net günlük burç yorumu

Bir ilişkinizde, arkadaşınızı savunurken göstereceğiniz eleştirel tavır, uzun sürecek yeni sorulara yol açabilir. Arkadaşınızı savunduğunuz konusunda kuşkulara neden olacaksınız. Geçmiş bir olayla ilgili bazı söylentiler kulağınıza gelebilir ve canınız sıkılabilir. Söylenenler ve yapılanların zaman zaman dengesizlik göstermesi kapanmış defterleri yeniden açabiliyor.

Aşk Yaşamı : Eski sorunları ikiniz de unutmuş görünüyorsunuz. Bugün onunla ummadığınız bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Siz bir adım atarsanız, o iki adım birden atmaya hazır görünüyor.

İş Yaşamı : Bugünlerde yeni dayanışmalar söz konusu. Yakın bir arkadaşınızın desteği sizi çok duygulandıracak. İddialı ve hırslı olmanıza rağmen, düzgün ilişkiler söz konusu olduğunda geri çekilip verici olabiliyorsunuz.

Para Durumu: Bol para harcamak istiyorsunuz, ama bugünlerde böyle çılgınlıklar mümkün görünmüyor. Birikim anlamındaki pişmanlıklarınız, gelecek günlerin olumlu anlamda tetikleyicisi olabilir.

Dikkat: Karşı çıkışlarınızı bazı durumlarda çok dolaylı yollarla yapıyorsunuz. Bu, anlaşılma güçlüğü çekmenize ve bu nedenle de suskun kalıp geri adım atmanıza neden olabiliyor.

Kova burcu nun 24 Haziran 2011 Cuma tarihli Sabah Gazetesi günlük burç yorumu

Yakın dostlarınızla birlikte iletişim yoğunluğu yaşayacağınız bu günde, bazı olaylara radikal çözümler üretmenin zevkini yaşayacaksınız. Olayların sonrasını görmeden, hiçbir olaya evet demiyor ve sonuçlarda haklı olan siz oluyorsunuz. Bugün, çabalarınızın olumlu geliştiğini görmek sizi sevindirecek. Farklı bakış açınız ufkunuzu genişletiyor.


Kova Burcu 24 Haziran 2011 Cuma Günlük Burç Yorumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder